How do I change the logo text to a logo image?

Discussion in 'General discussions' started by Rafael Lins, Mar 10, 2016.

  1. twisted1919

    twisted1919 Administrator Staff Member

    Joined:
    Dec 27, 2014
    Messages:
    9,784
    Likes Received:
    2,301
    Yup, don't burn your head to customize it ;)
     
    Giannis Maroulis likes this.
  2. Doug K

    Doug K Member

    Joined:
    Apr 15, 2015
    Messages:
    32
    Likes Received:
    4
    S.E:
    Expired
    L.T:
    Regular
    L.C:
    2
    This will be a great option ... I have wanted to change that text to a logo also . I am very happy this will be added to the release. Truly a great addition. The ability to have different logos for fronted and backend is very helpful .

    Hooray!

    Doug Klinedinst
     
    twisted1919 likes this.
  3. Giannis Maroulis

    Giannis Maroulis Member

    Joined:
    Apr 15, 2016
    Messages:
    61
    Likes Received:
    5
    S.E:
    Expired
    L.T:
    Regular
    L.C:
    2
    And the key question.... When the new release will be available ?? I mean 1-2 weeks, 1-2 months or something?

    Thanks
     
  4. twisted1919

    twisted1919 Administrator Staff Member

    Joined:
    Dec 27, 2014
    Messages:
    9,784
    Likes Received:
    2,301
    @Giannis Maroulis - It should have been released this weekend, but i found some issues which take time to fix and i have also added a new feature, so that took time. I guess the release will be finally made this week, in weekend or so. No promise though.
     
    frm.mwz likes this.
  5. Dwayne

    Dwayne New Member

    Joined:
    May 6, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    S.E:
    Expired
    L.T:
    Regular
    L.C:
    1
    Any update on the ability to add an image instead of text for the logo?

    I'm currently using version version 1.3.6.0.

    Many thanks in advance
     
  6. frm.mwz

    frm.mwz Well-Known Member

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    663
    S.E:
    2019-05-17 04:02:46
    L.T:
    Regular
    L.C:
    7
    The latest official version 1.3.6.2
    has what you are looking for, text and logo customization, see backend settings.
     
    twisted1919 likes this.
  7. Toriqul Islam

    Toriqul Islam Member

    Joined:
    Jul 20, 2017
    Messages:
    36
    Likes Received:
    2
    S.E:
    Expired
    L.T:
    Regular
    L.C:
    1
    Hi,

    I want to put a Logo on the Backend and Customer area how can I do this?
    I tried the customization setting but that's not working.

    Thanks.
     
  8. Giannis Maroulis

    Giannis Maroulis Member

    Joined:
    Apr 15, 2016
    Messages:
    61
    Likes Received:
    5
    S.E:
    Expired
    L.T:
    Regular
    L.C:
    2
    Hey hi,

    have u try refresh the browser (maybe push F5 6-7 times) or to clear the cash of the browser?
     
  9. Toriqul Islam

    Toriqul Islam Member

    Joined:
    Jul 20, 2017
    Messages:
    36
    Likes Received:
    2
    S.E:
    Expired
    L.T:
    Regular
    L.C:
    1
    Hi,

    Thanks for your answer but its not working. I can't even the "logo text"
    Can you tell where to look to solve this issue?

    Thanks.
     
  10. o0J0o

    o0J0o New Member

    Joined:
    Aug 19, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    S.E:
    2019-02-13 23:58:38
    L.T:
    Regular
    L.C:
    1
    Hi,

    I have the latest Mailwizz 1.6.1 installed, but I can not locate anywhere in the backend settings to add my own logo to the front end/customer/backend. I have only found a section to edit the text name where a logo should be.

    Can you please advise? In addition, can I add a favicon?

    Thank you

    Regards

    o0J0o
     
  11. kavin

    kavin New Member

    Joined:
    Jan 10, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    S.E:
    2019-07-11 20:58:59
    L.T:
    Regular
    L.C:
    1
    Do mailwizz is update this function yet?
     

Share This Page