[RANDOM_CONTENT:a|b|c] Tag Not Working for Subject Line

Discussion in 'General discussions' started by az4231, Oct 29, 2019.

  1. az4231

    az4231 New Member

    Joined:
    Oct 7, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    S.E:
    2020-04-05 21:35:42
    L.T:
    Regular
    L.C:
    1
    Maybe I'm missing something, but using the RANDOM_CONTENT tag in the email subject line does not work.

    I assume this tag can be placed in the email subject line because of its presence above the subject line.

    Anyone have an answer to this?

    Thank you.
     
    nadworks likes this.
  2. laurentiu

    laurentiu Active Member Staff Member

    Joined:
    Mar 13, 2018
    Messages:
    294
    Likes Received:
    40
    @az4231 - use latest version of mailwizz, because this issue is fixed on the latest version.
     
  3. az4231

    az4231 New Member

    Joined:
    Oct 7, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    S.E:
    2020-04-05 21:35:42
    L.T:
    Regular
    L.C:
    1
    Thanks,

    I do have the latest version installed, and this issue is still occurring.

    The random_content tag does work for me while using it in the message content of the email.
     
  4. laurentiu

    laurentiu Active Member Staff Member

    Joined:
    Mar 13, 2018
    Messages:
    294
    Likes Received:
    40
    @az4231 - I tested random content tag and it seems to work correctly for me. You can show some print screen when tag does work and how you insert this tag in message content to figure out where the error is?
     

Share This Page