Erros to Send

Julio Cunha

New Member
I change the app of server(Stop sending, copy files, dumping sql, restore sql, paste files, check config, etc, ok, front working, put the lines in cron, ok), after this:

When run console send-campaigns in verbose show this, and not send nothing(See below)...

I checked SMTP, and ok, test port, ok, the test mail is sended (validade server for exemplo).

I Try resume sending, and nothing, I go to emergencial actions, and nothing.

Try in Cron change de Campaings to 100, nothing too.

What I do???

Done processing 0 subscribers!

[2016-03-09 19:50:20] - Done processing the campaign.
[2016-03-09 19:50:20] - This subscribers worker(#5) will process 0 subscribers for this campaign...
[2016-03-09 19:50:20] - Running subscribers cleanup...
[2016-03-09 19:50:20] - Checking subscribers count after cleanup: 0
[2016-03-09 19:50:20] - Sorting subscribers...
[2016-03-09 19:50:20] - Entering the foreach processing loop for all 0 subscribers...


[2016-03-09 19:50:20] - Done processing 0 subscribers!
[2016-03-09 19:50:20] - This subscribers worker(#4) will process 0 subscribers for this campaign...
[2016-03-09 19:50:20] - Running subscribers cleanup...
[2016-03-09 19:50:20] - Checking subscribers count after cleanup: 0
[2016-03-09 19:50:20] - Sorting subscribers...
[2016-03-09 19:50:20] - Entering the foreach processing loop for all 0 subscribers...
 

twisted1919

Administrator
Staff member
Hey,
If you empty the contents of the apps/common/runtime/mutex folder and then try again, what do you get?
Also, how many campaigns you have in sending status?
If you disable PCNTL sending from backend > settings > cron, then try again, does it work?
 

Julio Cunha

New Member
1) Clear mutex and run(emergency actions / cron status campaing / chage status)
Run: /apps/console/console.php send-campaigns --verbose=1

And Nothing... :(

2) Stop PCNTL... and run(emergency actions / cron status campaing / chage status)

[root@mysql runtime]# php -q /var/www/html/apps/console/console.php send-campaigns --verbose=1
[2016-03-09 20:17:28] - Loading 100 campaigns, starting with offset 0...
[2016-03-09 20:17:28] - Found 9 campaigns and now starting processing them...
[2016-03-09 20:17:28] - Campaign Worker #0 looking into the campaign with ID: 210
[2016-03-09 20:17:28] - This campaign belongs to admin admin(uid: ra056xt4so0ce).
[2016-03-09 20:17:31] - Changing the campaign status into PROCESSING!
[2016-03-09 20:17:31] - Looking for subscribers for campaign with uid cr524nj7zab01...(This is subscribers worker #0)
[2016-03-09 20:17:31] - This subscribers worker(#0) will process 1000 subscribers for this campaign...
[2016-03-09 20:17:31] - Running subscribers cleanup...
[2016-03-09 20:17:31] - Checking subscribers count after cleanup: 1000
[2016-03-09 20:17:31] - Sorting subscribers...
[2016-03-09 20:17:31] - Entering the foreach processing loop for all 1000 subscribers...

[2016-03-09 20:17:31] - rmollica@******(Edited) - 1/1000
[2016-03-09 20:17:31] - Checking if we can send to domain of rmollica@demarest.com.br...
[2016-03-09 20:17:31] - Checking if rmollica@*******(Edited) is blacklisted...
[2016-03-09 20:17:31] - Checking if the server is over quota...
[2016-03-09 20:17:31] - Checking if the customer is over quota...
[2016-03-09 20:17:31] - Preparing the entire email...

And Nothing Again :(
 

Julio Cunha

New Member
Only for curiosity, i try edite a Campaing, and on the TEMPLATE part:
Erro no servidor
500

Maybe this is the problem?
 

Julio Cunha

New Member
I Enable Debug.

Erro 500!

include(DOMDocument.php): failed to open stream: No such file or directory

include(DOMDocument.php): failed to open stream: No such file or directory
(/var/www/html/apps/common/framework/YiiBase.php:432)
Stack trace:
#0 unknown(0): spl_autoload_call()
#1
/var/www/html/apps/common/framework/vendors/htmlpurifier/HTMLPurifier.standalone.php(7488): class_exists()
#2
/var/www/html/apps/common/framework/vendors/htmlpurifier/HTMLPurifier.standalone.php(173): create()
#3 /var/www/html/apps/common/framework/web/widgets/CHtmlPurifier.php(84): HTMLPurifier->purify()
#4 /var/www/html/apps/common/components/utils/IOFilter.php(113): MHtmlPurifier->purify()
#5 /var/www/html/apps/customer/controllers/CampaignsController.php(372): IOFilter->purify()
#6 unknown(0): CampaignsController->actionSetup()
#7 /var/www/html/apps/common/framework/web/actions/CAction.php(109): ReflectionMethod->invokeArgs()
#8 /var/www/html/apps/common/framework/web/actions/CInlineAction.php(47): CInlineAction->runWithParamsInternal()
#9 /var/www/html/apps/common/framework/web/CController.php(308): CInlineAction->runWithParams()
#10 /var/www/html/apps/common/framework/web/filters/CFilterChain.php(133): CampaignsController->runAction()
#11 /var/www/html/apps/common/framework/web/CController.php(291): CFilterChain->run()
#12 /var/www/html/apps/common/framework/web/CController.php(265): CampaignsController->runActionWithFilters()
#13 /var/www/html/apps/common/framework/web/CWebApplication.php(282): CampaignsController->run()
#14 /var/www/html/apps/common/framework/web/CWebApplication.php(141): CWebApplication->runController()
#15 /var/www/html/apps/common/framework/base/CApplication.php(185): CWebApplication->processRequest()
#16 /var/www/html/apps/init.php(221): CWebApplication->run()
#17 /var/www/html/customer/index.php(18): require_once()
REQUEST_URI=/customer/index.php/campaigns/av381slwlz262/setup
in /var/www/html/apps/common/components/utils/IOFilter.php (113)
in /var/www/html/apps/customer/controllers/CampaignsController.php (372)
in /var/www/html/apps/init.php (221)
 

Julio Cunha

New Member
Try Again after Solve the problem above.

php -q /var/www/html/apps/console/console.php send-campaigns --verbose=1

[2016-03-09 20:55:38] - Loading 100 campaigns, starting with offset 0...
[2016-03-09 20:55:38] - Found 10 campaigns and now starting processing them...
[2016-03-09 20:55:38] - Campaign Worker #0 looking into the campaign with ID: 210
[2016-03-09 20:55:38] - The campaign with ID: 210 is not ready for processing.
[2016-03-09 20:55:38] - Campaign Worker #0 looking into the campaign with ID: 214
[2016-03-09 20:55:38] - This campaign belongs to admin admin(uid: ra056xt4so0ce).
[2016-03-09 20:55:42] - Changing the campaign status into PROCESSING!

PHP Error[8]: Undefined variable: workerNumber

in file /var/www/html/apps/console/commands/SendCampaignsCommand.php at line 399

#0 /var/www/html/apps/console/commands/SendCampaignsCommand.php(389): SendCampaignsCommand->sendCampaignStep3()

#1 /var/www/html/apps/console/commands/SendCampaignsCommand.php(335): SendCampaignsCommand->sendCampaignStep2()

#2 /var/www/html/apps/console/commands/SendCampaignsCommand.php(227): SendCampaignsCommand->sendCampaignStep1()

#3 /var/www/html/apps/console/commands/SendCampaignsCommand.php(177): SendCampaignsCommand->sendCampaignStep0()

#4 /var/www/html/apps/console/commands/SendCampaignsCommand.php(108): SendCampaignsCommand->process()

#5 unknown(0): SendCampaignsCommand->actionIndex()

#6 /var/www/html/apps/common/framework/console/CConsoleCommand.php(172): ReflectionMethod->invokeArgs()

#7 /var/www/html/apps/common/framework/console/CConsoleCommandRunner.php(71): SendCampaignsCommand->run()

#8 /var/www/html/apps/common/framework/console/CConsoleApplication.php(92): CConsoleCommandRunner->run()

#9 /var/www/html/apps/common/framework/base/CApplication.php(185): CConsoleApplication->processRequest()

#10 /var/www/html/apps/init.php(221): CConsoleApplication->run()

#11 /var/www/html/apps/console/console.php(28): require_once()
 
Top