Cron daemon

Administrator received a message:
Cron daemon:
/ Bin / sh: line 1: 6766 Segmentation fault / usr / bin / php -q /home/admin/web/example.com/public_html/apps/console/console.php feedback-loop-handler> / dev / null 2 > & 1

What kind of adjustment Krone? and what parameters to specify?

* * * * * ????? / Bin / sh: line 1: 6766 Segmentation fault / usr / bin / php -q /home/admin/web/example.com/public_html/apps/console/console.php feedback-loop-handler> / dev / null 2 > & 1
 

frm.mwz

Well-Known Member
Could it be a server problem?
Have you asked Google?
https://www.boonex.com/forums/topic/-bin-sh-line-1-328377-Segmentation-fault-core-d.htm
Perhaps you are running out of resources (eg memory)?

Also, while you can run it every minute, it might be better to run it only every 20.
*/20 * * * *

You could try if this works better:
/usr/bin/php-cli -q /home/admin/web/example.com/public_html/apps/console/console.php feedback-loop-handler >/dev/null 2>&1
 
Could it be a server problem?
Have you asked Google?
https://www.boonex.com/forums/topic/-bin-sh-line-1-328377-Segmentation-fault-core-d.htm
Perhaps you are running out of resources (eg memory)?

Also, while you can run it every minute, it might be better to run it only every 20.
*/20 * * * *

You could try if this works better:
/usr/bin/php-cli -q /home/admin/web/example.com/public_html/apps/console/console.php feedback-loop-handler >/dev/null 2>&1
Previously, when using the script of these messages do not occur.

Now I re-installed the script on the server and an error occurs, it may be just a malfunction, and it will be easier to re-place the script on the server?
 

frm.mwz

Well-Known Member
It's hard to tell from here ;)
Are all mailwizz files in place and in correct order (e.g. ftp upload can change the files)?
Is the mailwizz requirements check OK?
Are all databases consistent and fully working with the reinstalled version?
Is the FBL config OK?
Restart server?
Any error logs besides the above (server, control panel, app, etc)?
 
It's hard to tell from here ;)
Are all mailwizz files in place and in correct order (e.g. ftp upload can change the files)?
Is the mailwizz requirements check OK?
Are all databases consistent and fully working with the reinstalled version?
Is the FBL config OK?
Restart server?
Any error logs besides the above (server, control panel, app, etc)?
During the installation, all the requirements have been met.
Errors in transmission was not ftp
server configuration is correct

log shows the following:
2016/04/03 14:57:02 [error] [exception.CDbException] invalid data source name
2016/04/03 14:57:02 [error] [exception.CDbException] exception 'CDbException' with message 'CDbConnection failed to open the DB connection.' in /home/admin/web/lk.rocsender.ru/public_html/apps/common/framework/db/CDbConnection.php:405
 
image.png
 

frm.mwz

Well-Known Member
log shows the following:
2016/04/03 14:57:02 [error] [exception.CDbException] invalid data source name
2016/04/03 14:57:02 [error] [exception.CDbException] exception 'CDbException' with message 'CDbConnection failed to open the DB connection.' in /home/admin/web/lk.rocsender.ru/public_html/apps/common/framework/db/CDbConnection.php:405

Looks like the log entries are from before your new install. Then just delete them (or back them up). Test the app again, and if something still does not work, then look into the logs and come back here.

It could also be directory permissions, although the new install you did should have taken care of it.

Check also if your sql server is running, and running on the right port (as it clearly cannot make the connection "invalid data source name" and "failed to open the DB connection").
Check the settings for sql and php on your server.

Perhaps these are useful:
http://www.yiiframework.com/forum/index.php/topic/10892-cdbconnection-failed-on-mamp-mysql-osx/
or
http://ronaldbradford.com/blog/sqls...r-2006-mysql-server-has-gone-away-2013-01-02/


:)
 
Last edited:
Top