Campaign Email not being sent

developer

Member
Hi

Step:-1 I have upgraded to 1.3.6.2 versions.

Step:-2 For some reason, campaign emails are not being sent. (only sent 0% show) check – http://screencast.com/t/EnCBIvjz

Step:-3 When I send a test email it goes fine.


For Application Logs.

2016/05/02 08:58:29 [error] [exception.CHttpException.404] exception 'CHttpException' with message 'The requested page does not exist.' in /home/mymailguru99/public_html/apps/frontend/controllers/CampaignsController.php:176
Stack trace:
#0 [internal function]: CampaignsController->actionTrack_url('nz720ome2y014', 'gf929lh6wy796', '4afd823f16f43c4...')
#1 /home/mymailguru99/public_html/apps/common/framework/yiilite.php(4147): ReflectionMethod->invokeArgs(Object(CampaignsController), Array)
#2 /home/mymailguru99/public_html/apps/common/framework/yiilite.php(4164): CAction->runWithParamsInternal(Object(CampaignsController), Object(ReflectionMethod), Array)
#3 /home/mymailguru99/public_html/apps/common/framework/yiilite.php(3678): CInlineAction->runWithParams(Array)
#4 /home/mymailguru99/public_html/apps/common/framework/yiilite.php(3663): CController->runAction(Object(CInlineAction))
#5 /home/mymailguru99/public_html/apps/common/framework/yiilite.php(3653): CController->runActionWithFilters(Object(CInlineAction), Array)
#6 /home/mymailguru99/public_html/apps/common/framework/yiilite.php(1768): CController->run('track_url')
#7 /home/mymailguru99/public_html/apps/common/framework/yiilite.php(1688): CWebApplication->runController('campaigns/track...')
#8 /home/mymailguru99/public_html/apps/common/framework/yiilite.php(1205): CWebApplication->processRequest()
#9 /home/mymailguru99/public_html/apps/init.php(224): CApplication->run()
#10 /home/mymailguru99/public_html/index.php(18): require_once('/home/mymailgur...')
#11 {main}
REQUEST_URI=/index.php/campaigns/nz720ome2y014/track-url/gf929lh6wy796/4afd823f16f43c44c36fb17cfab33487b74a9e2f
---
2016/05/02 11:08:02 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 11:09:02 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 11:10:03 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 11:11:02 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
 

developer

Member
Hi

Step:-1 I have Delete apps/common/runtime/cache folder check - http://screencast.com/t/AXv9BAct

Step:-2 campaign emails are not being sent. (only sent 0% show) check - http://screencast.com/t/4cFPclzm


Check Application Log

2016/05/02 12:51:03 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 12:52:02 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 12:53:02 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 12:54:03 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 12:55:02 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 12:57:01 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 12:58:02 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 12:59:02 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 13:00:03 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 13:01:02 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 13:02:03 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 13:03:02 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 13:04:02 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 13:05:02 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 13:06:02 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
2016/05/02 13:07:02 [error] [application] Property "CampaignDeliveryLog.server_id" is not defined.
 

twisted1919

Administrator
Staff member
Can you look inside the database using phpmyadmin and see if the delivery server table has the server_id column?
The server_id column has been added in version 1.3.6.1.
Beside server_id column, look for delivery_confirmed column. Do you have this?
 

twisted1919

Administrator
Staff member
@developer - if the field was not there it means something went off with your upgrade.
have a look in /apps/common/data/update-sql/1.3.6.1.sql and 1.3.6.2.sql and double check you have all the columns.
 
Top